Nieuws

Lian in het Zonnetje

Lian is 23 jaar en woont op @irisstichtingde . Lian zit in een rolstoel, maar houdt ondanks dat heel veel van sporten! 

Daarom komt ze onder andere 1x per week bij ons sporten. Dit doet ze o.l.v. de fysiotherapeut. De afgelopen weken heeft Lian hard getraind en inmiddels loopt ze zelfs op de loopband.
Lian is het bewijs dat iedereen op zijn/haar eigen manier toch kan sporten!

Wij zijn ontzettend trots op deze topper!


Master opleiding Thomas

Inmiddels is Thomas (onze fysiotherapeut) al weer begonnen aan zijn laatste en derde jaar van de Master Manuele Therapie. Hij leert dit laatste jaar verschillende vaardigheden, maar houdt zich ook bezig met het schrijven van een afstudeeronderzoek (master thesis). Binnenkort zal hij hiervoor mensen met nekpijn gaan onderzoeken in de praktijk. 

Thomas heeft de afgelopen 2 jaar verschillende nieuwe vaardigheden geleerd, waaronder het manipuleren (kraken) en  mobiliseren van gewrichten, bindweefsel massage en verschillende soorten onderzoekstechnieken. 

Ben je benieuwd, heb je vragen of ervaar je klachten? Maak dan snel een afspraak!

Gezondheidsmarkt op basisschool de Ark in Vianen 31-1-23


Vanmiddag waren zowel onze fysiotherapeut Thomas en ergotherapeut Leonie aanwezig bij de gezondheidsmarkt op basisschool de Ark in Vianen.
Het was een leuke middag en we hebben veel ouders met hun kinderen mogen ontvangen bij onze kraam.


Om te oefenen met coördinatie en balans, mochten de kinderen bij ons een bal naar verschillende grootte van hoepels gooien. Dit viel goed in de smaak en de kinderen waren super fanatiek!

De kinderen kregen bij iedere kraam een stempel en aan het einde kregen ze een goodiebag vol informatie en leuke hebbedingetjes.


Start Fysiotherapie & Ergotherapie Sport en Bewegen Vianen.

Vanaf 1 januari 2022 is Sport en Bewegen gestart met hun eigen Fysio en Ergotherapie praktijk op de vertrouwde locatie aan de Badhuisstraat 22 in Vianen. Na een aantal jaren goede samenwerking met andere therapeuten was het tijd voor fysio en ergotherapie in eigen huis. Zij zullen de leden van Sport en Bewegen, maar uiteraard ook niet leden voorzien van (para)medisch advies en waar nodig zullen zij een afspraak maken voor een behandeling.

Advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op of loop even bij ons naar binnen.

Team Fysio en Ergotherapie Sport en Bewegen.E-mailen
Bellen